Pannenkoekjes met stoofpeertjes en speculaaskruimels

6
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop met de mixer de mascarpone met de slagroom lobbig. Spatel de gemalen kaneel in 2-3 slagen door de room zodat een marmereffect ontstaat. Bewaar de kaneelmascarpone tot gebruik in de koelkast.
  • 2 Verwarm in een pannetje met een beetje roomboter 2 gourmetpannenkoekjes. Keer ze regelmatig.
  • 3 Verwarm intussen per persoon 1 stoofpeer met een beetje van het perenvocht in een gourmetpannetje.
  • 4 Leg de pannenkoekjes op het bord. Schep er het stoofpeertje met het vocht en een lepel kaneelmascarpone erbij. Verkruimel een ½ speculaasje boven elk bord.

Pannenkoekjes met stoofpeertjes en speculaaskruimels is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ganzenlever met gekonfijte vijgen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokantje met peren
30 min Nagerecht
Bekijk recept
DESSERT:Speculaasijs Met Noten En Warme Kersen
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Esther's Speculaasparfait.
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Blauwebessenpannenkoekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept