Pasta met spinaziepesto en walnoten

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de walnoten ca. 5 min. in een droge koekenpan krokant.
  • 2 Houd een handje spinazie apart en pureer de rest van de spinazie en de knoflook kort in de keukenmachine tot het fijn gehakt is. Voeg de helft van de walnoten, 1/3 deel van de kaas en de olijfolie toe en pureer samen tot een groene puree. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Hak de resterende walnoten in grove stukjes en voeg ze aan de pesto toe.
  • 4 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend water met zout naar smaak beetgaar. Giet de pasta af en roer de spinaziepesto erdoorheen.
  • 5 Verdeel het over de diepe borden en strooi de rest van de kaas en de achtergehouden spinazie erover.

Pasta met spinaziepesto en walnoten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept