Peren-mascarponecake

4
60 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Klop in de keukenmachine of met de mixer de boter met 200 g suiker en een snufje zout zacht. Klop er een voor een de eieren door.
  • 2 Voeg de bloem, het bakpoeder en de kaneel toe en klop tot een glad beslag. Klop er tenslotte de mascarpone door. Schep het kaneelbeslag in de vorm en strijk met de bolle kant van een lepel glad.
  • 3 Meng de peer met de laatste 25 g suiker en strooi over het beslag.
  • 4 Bak de cake in de voorverwarmde oven in 35-40 min. goudbruin en gaar. Laat de cake in de vorm afkoelen. Bestrooi de cake met poedersuiker en snijd in mooie stukken.

Peren-mascarponecake is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mascarponecake met pruimensaus
75 min Nagerecht
Bekijk recept
Mascarponecake met pruimensaus
0 min
Bekijk recept
Amandelcake Met Italiaanse Creme En Rode Vruchten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept