Pikante garnalenspiesen met knapperige groentesalade

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Meng in een kom de harissa met de helft van de olijfolie en schep er de garnalen door. Rijg de garnalen aan de spiesen. Bewaar de garnalenspiesen afgedekt in de koelkast tot gebruik. Meng voor de salade de komkommer, paprika, tomaat, bosui, de rest van de olijfolie en zout en peper naar smaak.
  • 2 Gril de pitabroodjes op de barbecue aan beide kanten knapperig. Gril de garnalenspiesen op de hete barbecue in 2-3 min. per kant bruin en gaar.
  • 3 Scheur de helft van de pitabroodjes in stukjes en schep door de salade. Leg de garnalenspiesen op borden, schep er de groentesalade bij en serveer met de rest van de broodjes. Geef er eventueel partjes citroen bij.

Pikante garnalenspiesen met knapperige groentesalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane groentesalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous-groentesalade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene groentesalade
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse groentesalade
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept