Pikante hete bliksem met noten

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar.
  • 2 Verwarm de appelsap met de boter en de kaneel. Giet de aardappelen af. Stamp ze met de appelsap tot een fijne puree. Schep de appel erdoor. Breng de stamppot op smaak met zout en peper en naar wens een beetje extra kaneel.
  • 3 Laat intussen de rozijnen max. 15 min. wellen in warm water en giet ze af. Verkruimel de kaas boven de stamppot.
  • 4 Strooi de rozijnen erover en en bestrooi met de noten en de bieslook. Schep de stamppot om en serveer direct.

Pikante hete bliksem met noten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept