1 Meng het vijfkruidenpoeder met het zout en wrijf hiermee de biefstuk in. Zet het vlees afgedekt tenminste 1 uur weg om de smaken in te laten trekken.
2 Verhit in een koekenpan de plantaardige olie en bak de biefstuk ca. 4 min. om en om. Haal de biefstuk uit de pan en laat het vlees rusten onder aluminiumfolie.
3 Breng de bouillon aan de kook en kook hierin de noedels volgens de aanwijzigen op de verpakking. Verdeel de noedels over de diepe borden of grote kommen.
4 Kook de broccoli en de oesterzwammen net gaar in de bouillon. Voeg eerst de broccoli toe en daarna de oesterzwammen. Voeg de taugé als laatste toe. Warm de taugé alleen even mee, zodat die niet slap wordt.
5 Schep de groenten en de bouillon over de noedels. Snijd de biefstuk in dunne plakken en verdeel ze over de soep.
6 Bestrooi met de bosui en rode peper naar smaak.
Pittige noedelsoep met biefstuk is een recept van Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing