Pompoenpasta met vegan worstjes

4
55 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 220 øC. Rooster de pompoen met 2 el olijfolie en zout en peper in 30 min. gaar.
  • 2 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de worstjes volgens de aanwijzingen bruin.
  • 3 Verhit in een hapjespan de laatste 3 el olijfolie. Fruit de salie met de knoflook 4 min. zonder te kleuren. Schep de pompoen erdoor.
  • 4 Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti door de pompoen en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Verdeel de pasta over 4 borden. Bestrooi met de amandelen en leg er de worstjes bij.

Pompoenpasta met vegan worstjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoenpasta uit de oven
30 min-
Bekijk recept
Pompoenpasta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept