Portobello gevuld met voorjaarspaddenstoelen en rucola

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Snijd de aardappelen en knolselderij in gelijke stukken. Kook ze met de knoflook in ruim water met zout in 20 min. gaar.
  • 2 Leg intussen de portobello’s op de bolle kant in de ovenschaal of op de bakplaat. Bestrooi met zout en peper en druppel er 1 el olijfolie over. Schuif de schaal in het midden van de oven en bak in ca. 20 min. gaar.
  • 3 Giet de aardappelen met de knolselderij af. Zet de pan terug op laag vuur en stoom de aardappelen en knolselderij in 30 sec. droog. Voeg de melk en 2 el olijfolie toe en stamp fijn. Voeg zout en peper naar smaak toe. Houd op laag vuur warm.
  • 4 Verhit in een koekenpan de laatste 2 el olijfolie. Bak de paddenstoelen in 4 min. goudbruin en gaar. Schep de paddenstoelen op de portobello’s en houd nog kort warm in de oven.
  • 5 Verdeel de portobello’s met de knoflookpuree over 4 borden. Garneer met de rucola en bestrooi met peper naar smaak.

Portobello gevuld met voorjaarspaddenstoelen en rucola is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept