Preisoep met lange kaascroutons

4
30 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Smelt in een (soep)pan de boter. Fruit de ui 5 min. zonder deze te laten kleuren. Voeg de prei en de aardappel toe en bak 3 min. mee.
  • 2 Voeg de bouillon toe. Vul de lege pot van de kippenbouillon met water en schenk dit bij de bouillon. Breng de soep aan de kook. Draai het vuur laag en kook de soep 15 min. zachtjes. Leg intussen het brood op de bakplaat. Besmeer elke plak met de kaas. Bak het brood in de voorverwarmde oven in 10 min. goudbruin en krokant.
  • 3 Voeg de slagroom aan de soep toe en verwarm nog 5 min. zonder te laten koken.
  • 4 Pureer de soep met de staafmixer en breng op smaak met zout en peper. Schep de soep in kleine kopjes, glazen of kommen en serveer met de kaascroutons.

Preisoep met lange kaascroutons is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gebonden preisoep met kaascroutons
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaascroutons
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Knoflooksoep Met Kaascroutons
30-60 min -
Bekijk recept
Soep van truffelaardappels met kaascroutons
0 min
Bekijk recept

Preisoep
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met quinoa en krokante bacon
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met aardappel
30 min Voorgerecht
Bekijk recept