Quicheparade met minitomaatjes

4
40 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Bekleed 10 holtes van de muffinvorm met het croissantdeeg. Kook de aspergetips 2 min. in water met zout.
  • 2 Meng in een kom de room, het ei en de peterselie met zout en peper naar smaak.
  • 3 Verdeel de garnalen over 4 deeg-bakjes. Verdeel de tonijn en de kappertjes over 3 bakjes. Snijd de aspergetips in drieën en verdeel met de geitenkaas over de resterende bakjes.
  • 4 Schenk de kruidenroom over de vullingen en leg op elke quiche 2 halve tomaten, verschillend van kleur en afwisselend met de bolle en gesneden kant naar boven.
  • 5 Bak de quiches in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar. Serveer de quiches meteen of laat ze op een rooster afkoelen tot kamertemperatuur.

Quicheparade met minitomaatjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse dolmas met tomatensalade
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Inktvispasta met drie soorten vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasalade Met Ma?s
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Paprikasalade Met Ma?s
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept