Rendier in de boom

4
75 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneed met de mixer of in de keukenmachine van de bloem, boter, suiker, vanillesuiker, melk en een snuf zout een samenhangend deeg. Vorm tot een bal. Laat de deegbal minimaal 30 min. in de koelkast rusten.
  • 2 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Rol het deeg uit tot 3 mm dikte. Snijd uit het deeg ca. 20 rendieren. Maak een klein gaatje boven de ogen. Leg de koekjes op de bakplaat.
  • 3 Bestrijk de koekjes dun met eidooier. Bak ze in de voorverwarmde oven in 15 min. goudbruin en gaar. Laat de koekjes op een rooster afkoelen en hard worden.
  • 4 Teken met de schrijfstiften een rand, neusgaten en oogjes op de koekjes. Haal een lint door ieder koekje en hang je rendieren in de boom.

Rendier in de boom is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stobá (Caribische stoofschotel) van Ans Boom
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerstkoekjes
Nagerecht
Bekijk recept
Groentekerstboom
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendier Met Aalbessen
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept