1 Zo bereid je het voor: bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze goed uitlekken. Schil de grapefruit met een scherp mes, snijd de schil er tot op het vruchtvlees af. Snijd de partjes tussen vliesjes uit.
2 Zet de olie, de noedels, de rode ui, de bosuitjes, de vis, de rode currypasta, de grapefruitpartjes, de kokosmelk en de koriander op tafel.
3 Zo maak je het aan tafel: Verhit in een gourmetpannetje een beetje olie en bak wat van de rode ui een min. Voeg wat ringetjes van de bosui en de noedels toe en laat het even meebakken.
4 Verhit in een ander pannetje nog een beetje olie en meng hierin de vis naar keuze met de currypasta en bak het 2 min. (hoe meer currypasta, hoe heter het gerechtje). Voeg de grapefruit en een scheut kokosmelk toe, schud het pannetje en laat het even pruttelen.
5 Schep de noedels met daarop de viscurry op het bord. Strooi er wat koriander over.
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje is een recept van Jumbo