1 Kook de aardappelen in 20 min. gaar. Verwarm de rodekool volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt 25 g boter in een hapjespan op laag vuur. Voeg de suiker en de kaneel toe. Laat de suiker smelten tot een dikke siroop. Schep de appel erdoor en verwarm 6-8 min., tot de appel zacht is.
2 Verwarm de melk met de resterende 25 g boter. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de notenburgers in 4-6 min. bruin en krokant.
3 Giet de aardappelen af en stamp ze met het melkmengsel tot een smeuïge puree. Schep er de rodekool door. Voeg _ van de geitenkaas, de rozijnen en de noten toe en schep met zout en peper naar smaak door de stamppot.
4 Schep de stamppot met de gekaramelliseerde appel op 4 borden. Verdeel er de rest van de geitenkaas, de rozijnen en de noten over. Leg er de notenburgers bij.
Rodekoolstamppot met geitenkaas en notenburger is een recept van Jumbo