Romige kaasfondue met blauwaderkaas

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een pan de wijn aan de kook. Draai het vuur laag. Voeg de roomkaas en de blauwaderkaas toe.
  • 2 Voeg in kleine porties de geraspte kaas toe. Laat de kaas onder voortdurend roeren smelten. Laat de fondue niet koken!
  • 3 Los de maïzena in een beetje water op. Voeg de opgeloste maïzena toe aan de kaasfondue en laat de fondue al roerend binden. Voeg peper naar smaak toe.
  • 4 Schenk de kaasfondue in een éénpersoonsschaaltje en serveer met het brood, de groenten en de peer om te dippen.

Romige kaasfondue met blauwaderkaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept