Romige mayonaise

4
15 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Doe de eidooier(s) met de mosterd en een snufje zout in een schaal. Klop de eidooiers met de mosterd met een garde los.
  • 2 Schenk druppelsgewijs en voortdurend kloppend met een garde de olie erbij. Voeg zodra het mengsel dikker wordt de olie in een dun straaltje toe. Klop het tot een lobbige, romige mayonaise.
  • 3 Breng de mayonaise op smaak met het citroensap en (witte) peper.

Romige mayonaise is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept