Romige paksoi-koolstamppot

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in een beetje water met een snufje zout in ca. 15 min. gaar. Verwarm de kokosmelk met de sesamolie en de knoflook.
  • 2 Giet de aardappelen af. Stamp ze met de pureestamper fijn. Schep er de Chinese kool, de paksoi en de bosui(en) door.
  • 3 Schep er het warme kokosmelkmengsel met de atjar door. Breng de stamppot op smaak met de ketjap en de sambal.

Romige paksoi-koolstamppot is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige Indische koolstamppot met shiitake
30 min-
Bekijk recept
Speklapjes met mosterd en frisse koolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode-koolstamppot met gebakken appeltjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept