Zoek
Romige paksoi-koolstamppot
4
25 min-
Jumbo
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg kruimige aardappelen
1 snufje zout
300 ml kokosmelk
2 el sesamolie
2 tenen knoflook
200 g Chinese kool
250 g paksoi
2 bosuien
75 g atjar tjampoer
2 el ketjap manis
1 tl sambal oelek
1 pureestamper
Bereiding
1
Kook de aardappelen in een beetje water met een snufje zout in ca. 15 min. gaar. Verwarm de kokosmelk met de sesamolie en de knoflook.
2
Giet de aardappelen af. Stamp ze met de pureestamper fijn. Schep er de Chinese kool, de paksoi en de bosui(en) door.
3
Schep er het warme kokosmelkmengsel met de atjar door. Breng de stamppot op smaak met de ketjap en de sambal.
Romige paksoi-koolstamppot is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Pittige Indische koolstamppot met shiitake
30 min-
Bekijk recept
Speklapjes met mosterd en frisse koolstamppot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolstamppot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode-koolstamppot met gebakken appeltjes
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept