Romige ratatouillequiche

4
65 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Bekleed de vorm met het croissantdeeg; druk de naden goed dicht.
  • 2 Verhit de olie in een hapjespan. Bak de roerbakgroenten 4 min. Voeg zout en peper naar smaak toe. Klop intussen de eieren los. Pers de knoflook erboven en meng de slagroom, de kaas en de kruiden erdoor.
  • 3 Schep de groenten op de deegbodem. Schenk het eiroommengsel erover. Bestrooi met de pijnboompitten en zout en peper naar smaak. Dek de quiche af met de tomaatjes en de mozzarella.
  • 4 Bak de quiche in de voorverwarmde oven in 45 min. goudbruin en gaar. Serveer de quiche warm of op kamertemperatuur. Lekker met focaccia.

Romige ratatouillequiche is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouillequiche
20 min
Bekijk recept
Ratatouillequiche met tonijn
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept