Romige ravioli met champignons

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de ravioli in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar.
  • 2 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui 1 min. Voeg de champignons toe en bak 4 min. mee. Voeg de mix voor champignonsaus en het water toe en breng al roerend aan de kook. Meng de hamblokjes en peper naar smaak door de saus.
  • 3 Verdeel de ravioli over de diepe borden. Schep er de champignonsaus over. Serveer met de broccoli.

Romige ravioli met champignons is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept