Romige spinazie-zalmpannenkoeken

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit in een wok de olijfolie. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de spinazie in porties toe en laat de groente al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Besmeer intussen de pannenkoeken met de roomkaas. Beleg ze met de zalmfilet.
  • 3 Verdeel de spinazie over de pannenkoeken en bestrooi met zout en peper naar smaak. Rol de pannenkoeken op en leg ze op de borden.

Romige spinazie-zalmpannenkoeken is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmpannenkoeken met Oosterse dressing
30 min-
Bekijk recept
Spinazie-zalmpannenkoeken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept