Romige zalmfrittata met dille

4
35 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 175 °C. Klop de eieren met de crème fraîche los. Klop er de zalm door. Breng op smaak met de dille en zout en peper.
  • 2 Schenk het eimengsel in de ovenschaal. Bak de frittata in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar.
  • 3 Laat de frittata uit de oven afkoelen tot lauwwarm of kamertemperatuur. Neem de frittata uit de vorm en snijd in blokjes of ruitjes. Serveer er een groene salade bij.

Romige zalmfrittata met dille is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept