Roodlofstamp met piccalily

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 min. gaar. Kook de eieren in 8 min. gaar. Pel de eieren en snijd ze in vieren.
  • 2 Verwarm de melk met de boter en het laurierblad. Giet de aardappelen af en stoom ze op laag vuur droog. Stamp tot een fijne puree.
  • 3 Schep er de roodlof en vervolgens de piccalilly door. Verwijder het laurierblad uit de melk en schenk bij de puree. Stamp tot een smeuïge stamppot. Breng op smaak met de nootmuskaat, zout en peper.
  • 4 Schep de stamppot op de borden.

Roodlofstamp met piccalily is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriedipsaus
0-10 min -
Bekijk recept
Goulash
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse Rijsttafel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Keshi Yena (kaas-pastei)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept