1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Verhit in een braadpan de helft van de olie. Bak het vlees in 5 min. bruin aan. Voeg de wortel en de ui toe en bak nog 3 min. Schep de prei, de bloem, de gember, de knoflook en de currypasta erdoor en bak nog 1 min.
2 Voeg het bouillontablet met de kokosmelk en het citroensap toe en breng aan de kook.
3 Dek de pan af met een deksel of schep het vlees in de braadslede en dek af met aluminiumfolie. Stoof het vlees afgedekt 1,5 uur in de voorverwarmde oven. Roer af en toe goed en voeg extra bouillon of water toe als het vlees niet meer is bedekt.
4 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit in een wok de olie. Bak de wokgroenten in 4 min. al omscheppend knapperig gaar.
5 Schep de rijst op de borden. Verdeel er de wokgroenten en de curry over.
Rundercurry met wokgroenten is een recept van Jumbo