Runderstoof met gerookt spek en Westmalle

4
140 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een ruime braadpan de olijfolie. Bestrooi het vlees met zout en peper. Strooi de bloem over het vlees en schep om. Bak het vlees in de hete olie in 4-5 min. bruin aan.
  • 2 Voeg de spekreepjes, de uien, de knolselderij en de kruidnagel toe en bak 3 min.
  • 3 Schenk het bier in de pan en breng tegen de kook aan. Draai het vuur laag en stoof het vlees in 2 uur gaar.
  • 4 Verwarm de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Breng de runderstoof op smaak met zout en peper. Schep de puree op de borden en verdeel de runderstoof erover.

Runderstoof met gerookt spek en Westmalle is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenpeper
2u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse stoofkarbonades
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoete runderstoof met pompoen
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoof met pompoen
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept