Runderstoof met pompoen

4
115 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt in een braadpan de boter. Bak het vlees in 2 min. bruin aan. Voeg de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg de laurier, kruidnagel, azijn, bloem en appelstroop toe. Bak nog 2 min.
  • 2 Voeg de koekkruimels, het bouillontablet met het water en zout en peper naar smaak toe. Breng aan de kook.
  • 3 Draai het vuur lager. Doe de pompoenblokjes en de champignons erbij. Dek de pan af en stoof het vlees afgedekt in 1,5 uur zachtjes gaar. Roer af en toe goed en voeg extra water toe indien het vlees niet helemaal is bedekt. Verwijder voor serveren de kruidnagel en laurier.
  • 4 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de sperziebonen in water met zout in 6 min. beetgaar. Verdeel de rijst over de borden. Schep er de runderstoof bij. Serveer met de sperziebonen.

Runderstoof met pompoen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoete runderstoof met pompoen
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Simpele runderstoof met sperziebonen recept
Bekijk recept