Zoek
Sajoerboontjes met kokosmelk en tofoe
4
20 min-
Jumbo
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 ml Nutco kokosmelk
2 el rijstolie
100 g boemboe sajour
200 ml water
227 g bamboo shoots in water
225 g gebroken sperziebonen
350 g gesneden spitskool
500 g Jumbo tofu
1 snufje zout
1 snufje peper
1 wok
Bereiding
1
Verhit in een wok de olie. Fruit de kruidenmix voor sajoer lodeh 2 min. Voeg het water toe.
2
Voeg de bamboereepjes, de sperziebonen, de spitskool en de tofoe toe. Schenk het blik kokosmelk erbij en breng aan de kook.
3
Kook de groenten in 4 min. knapperig gaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.
4
Verdeel de sajoer lodeh over de diepe borden.
Sajoerboontjes met kokosmelk en tofoe is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Omegaburger met tomaten-champignonsaus
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken tofoe met groenten en sesam
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse wrap met tofoe
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken mie met sugarsnaps en pikante tofoe
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sajoer tofu en boontjes
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sajoer van boontjes, taugé en tofu
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse gehaktballetjes met sajoerboontjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Satévinken met sajoerboontjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept