Salade met kaasballen en Amsterdamse uitjes

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de kaas, het ei, de bloem, het bakpoeder en peper naar smaak. Vorm er balletjes van.
  • 2 Kook de krielaardappelen in ca. 10 min. gaar. Meng ondertussen de mosterd met de mayonaise.
  • 3 Verhit om te frituren, de olie in een pan met een dikke bodem. Doe de krielaardappelen, beide soorten uitjes, de erwten, de worteltjes en de tomaatjes in een kom. Meng de mosterdmayonaise erdoor en verdeel het over een schaal of borden.
  • 4 Frituur de kaasballetjes in de olie in ca. 3 min. goudbruin. Strooi de kaasballetjes over de salade en serveer direct.

Salade met kaasballen en Amsterdamse uitjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept