Sappige vijgen met truffelboter

4
15 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Was de vijgen. Snijd de vruchten door de steelaanzet vanaf de bovenkant tot halverwege in. Duw de vijgen iets open en leg ze in de ovenschaal.
  • 2 Besprenkel de vijgen met de honing en verdeel er de kaas over. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
  • 3 Gril de vijgen ca. 7 min. onder de hete gril, tot de kaas goudbruin kleurt.
  • 4 Leg de vijgen op de borden. Verdeel de truffelboter in kleine vlokjes erover. Ganeer het gerecht met de walnoten. Serveer het warm.

Sappige vijgen met truffelboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige toast met rucolaomelet
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijk artisjokpannetje met garnalen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rauwe ham en salie
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Peren-bessenyoghurt
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Royale bruschetta met ham, peer, brie en honing
20 min-
Bekijk recept