Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade

4
75 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijg het varkensvlees aan de stokjes en leg deze op een grote schaal.
  • 2 Meng de ketjap met de knoflook en schenk het mengsel over het vlees.
  • 3 Laat het vlees minimaal 1 uur marineren en keer de spiesjes regelmatig om.
  • 4 Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 5 Maak de salade; schep de rode peper met de azijn, de dille, de komkommer en de kiwi door elkaar.
  • 6 Laat de spiesjes goed uitlekken en rooster het vlees in ca. 10 min. op een hete barbecue of in een grillpan gaar.
  • 7 Strooi de gebakken uitjes over het vlees en serveer de saté met de notenrijst en salade.

Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk-auberginespies
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept