Schol met tjap tjoy

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de scholfilets droog met keukenpapier en bestrooi de vis met zout en peper. Haal de filets door de bloem.
  • 2 Verhit in een ruime koekenpan de helft van de olie. Bak de scholfilet in 7 min. goudbruin en net gaar; keer de vis halverwege. Verhit in een wok de rest van de olie. Bak de wokgroenten en de paprika in 5 min. knapperig gaar. Voeg de saus toe en verwarm nog 1 min.
  • 3 Verdeel de mihoen met de scholfilet en de groenten over de borden. Sprenkel er citroensap naar smaak over.

Schol met tjap tjoy is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken sliptong met tjap tjoy
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige vissoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tjap Tjoy
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleermuis Tjap Tjoy
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met vers fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met mosterdsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept