1 Snijd de garnalen vanaf de dikke kant tot de helft in. Meng de suiker met het zout, de peper, het aardappelzetmeel en het water. Schep de garnalen erdoor en marineer min. 1 uur afgedekt in de koelkast.
2 Kook de mihoen volgens de aanwijzingen gaar. Giet de mihoen af en spoel onder stromend water koud.
3 Verhit 2/3 deel van de olie in een wok. Roerbak in 2 min. de bospeen, de ui, de prei en de taugé met kerriepoeder naar smaak. Voeg de mihoen toe en bak al omscheppend in 2-3 min. warm. Voeg zout en peper naar smaak toe.
4 Verhit intussen de rest van de olie in een hapjespan. Bak in 1 min de garnalen op hoog vuur. Voeg de paprika, de babymaïs en de bosui toe. Bak in 2 min. al omscheppend. Breng op smaak met zout en peper.
5 Voeg de lemon curry saus toe en verwarm nog 1 min. Verdeel de mihoen over diepe borden of kommen en schep er de lemon currygarnalen op.
Singapore met lemoncurry garnalen is een recept van Jumbo