1 Breng ruim water met zout en de kurkuma aan de kook. Kook ,in een andere pan, de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil er dun af. Pers de citroen uit.
2 Verhit in een paella- of ruime hapjespan de helft van de olijfolie. en bak de chorizo ca. 2 min. Voeg de kipfilet, de paprika en de knoflook toe en bak nog ca. 3 min. Voeg de wijn en de saffraan toe.
3 Giet de rijst af. Schep de rijst door het chorizomengsel. Schenk de bouillon erbij en verwarm tot de rijst het vocht heeft opgenomen.
4 Verhit in een koekenpan de rest van de olijfolie. Bak de garnalen in ca. 3 min. bruin.
5 Schep de citroenrasp, het sap, de garnalen, de tomaten en de mosselen door de rijst. Breng de paella op smaak met zout en peper. Serveer de paella in de pan, bestrooid met de peterselie.