Snelle satéschotel met ham en sperziebonen

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in ruim water met zout in 6 min. beetgaar.
  • 2 Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de prei 5 min. Schep de hamreepjes erdoor.
  • 3 Meng intussen de mix met het koude water en voeg toe aan de prei. Breng onder af en toe roeren aan de kook. Voeg de sperziebonen toe en stoof nog 2 min.
  • 4 Schep de rijst in diepe borden en verdeel de satéschotel erover. Maal er eventueel verse peper overheen.

Snelle satéschotel met ham en sperziebonen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept