Spaanse tomatenpeterseliesalade

4
10 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en schud op een bord. Verdeel de tomaten over een schaal. Verdeel de zoete ui over de tomaat.
  • 2 Besprenkel de salade met de azijn en de olijfolie.Maak de salade af met de bladpeterselie, het amandelschaafsel en zout en peper naar smaak.

Spaanse tomatenpeterseliesalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept