Spaghetti con funghi al balsamico

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de helft van de olijfolie in een ruime koekenpan. Voeg de knoflook en ui toe en bak ca. 3 min. op een halfhoog vuur.
  • 2 Voeg de kip, de oregano en zout en peper naar smaak toe. Roerbak ca. 5 min. of tot de kip gaar is. Kook ondertussen de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 3 Haal de kip uit de pan. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak de kastanjechampignons in ca. 5 min. gaar. Voeg de crema di balsamico en zout en peper naar smaak toe.
  • 4 Giet de spaghetti af. Schep de kip, de kastanjechampignons en de helft van de peterselie door de spaghetti en verdeel over de diepe borden. Bestrooi met de rest van de peterselie en de Parmezaanse kaas.
  • 5 Decoreer de borden met crema di balsamico direct uit de fles.

Spaghetti con funghi al balsamico is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept