1 Verhit de helft van de olijfolie in een ruime koekenpan. Voeg de knoflook en ui toe en bak ca. 3 min. op een halfhoog vuur.
2 Voeg de kip, de oregano en zout en peper naar smaak toe. Roerbak ca. 5 min. of tot de kip gaar is. Kook ondertussen de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
3 Haal de kip uit de pan. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak de kastanjechampignons in ca. 5 min. gaar. Voeg de crema di balsamico en zout en peper naar smaak toe.
4 Giet de spaghetti af. Schep de kip, de kastanjechampignons en de helft van de peterselie door de spaghetti en verdeel over de diepe borden. Bestrooi met de rest van de peterselie en de Parmezaanse kaas.
5 Decoreer de borden met crema di balsamico direct uit de fles.
Spaghetti con funghi al balsamico is een recept van Jumbo