Spicy rode uienmarmelade

4
80 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de uienringen 5 min. Voeg de kaneel, komijn, het chili- en cacaopoeder toe en bak 1 min. mee.
  • 2 Schenk de wijn en het blik tomatenblokjes in de pan. Voeg de suiker toe en breng aan de kook.
  • 3 Draai het vuur laag en kook ca. 1 uur onder af en toe roeren tot bijna al het vocht is verdampt. Breng op smaak met het citroensap en zout en peper.
  • 4 Schep de marmelade in schone potten, sluit ze af, zet ze omgekeerd neer en laat ze 10 min. afkoelen. De potten worden dan vacuüm gezogen. Draai om en laat ze verder afkoelen. Bewaar de marmelade tot 6 maanden op een koele, donkere plek. Een geopende pot in de koelkast is 1 maand houdbaar.

Spicy rode uienmarmelade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Quiche met uienmarmelade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Open sandwich met eendenborst en rode-uienmarmelade
20 min
Bekijk recept
Kippenleverpaté
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy runderspies
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept