Spinazie-venkelsalade met gemarineerde balsamico-uien

4
50 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de uien in ringen en leg ze in een diep bord. Schenk er de balsamicoazijn over en marineer min. 30 min. Schep af en toe om.
  • 2 Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord. Snijd of schaaf de venkel in dunne reepjes.
  • 3 Strooi de spinazie op een schaal. Verdeel er de venkel en de tomaatjes over. Laat de uienringen uitlekken en leg ze op de salade.
  • 4 Besprenkel de salade met de olijfolie en bestrooi met de pijnboompitten en zout en peper naar smaak.

Spinazie-venkelsalade met gemarineerde balsamico-uien is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept