Zoek
Spinazie-venkelsalade met gemarineerde balsamico-uien
4
50 min-
Jumbo
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 rode uien
75 ml balsamicoazijn (Thuis uit eten)
2 el pijnboompitten
1 venkelknol
100 g gewassen spinazie
250 g cherrytomaatjes
4 el olijfolie extra vierge
1 snufje zout
1 snufje peper
Bereiding
1
Snijd de uien in ringen en leg ze in een diep bord. Schenk er de balsamicoazijn over en marineer min. 30 min. Schep af en toe om.
2
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord. Snijd of schaaf de venkel in dunne reepjes.
3
Strooi de spinazie op een schaal. Verdeel er de venkel en de tomaatjes over. Laat de uienringen uitlekken en leg ze op de salade.
4
Besprenkel de salade met de olijfolie en bestrooi met de pijnboompitten en zout en peper naar smaak.
Spinazie-venkelsalade met gemarineerde balsamico-uien is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept