Spruitjesstamppot met walnoten, lijnzaad en biefstuk

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in 15 min. gaar. Kook de spruitjes in 10 min. gaar.
  • 2 Verhit in een koekenpan de helft van de olie. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze in ca. 2 min. per kant bruin en van binnen rosé of naar wens gaar. Neem het vlees uit de pan en laat verpakt in aluminiumfolie 5 min. rusten.
  • 3 Giet de aardappelen en de spruitjes af. Stamp ze tot een grove stamppot. Schep de rest van de olijfolie, de walnoten, het lijnzaad en zout en peper naar smaak erdoor.
  • 4 Schep de stamppot op de borden. Leg de biefstuk erbij.

Spruitjesstamppot met walnoten, lijnzaad en biefstuk is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spruitjesstamppot met gerookte kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met gember
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept