Spruitspiesen met parmaham en appel

4
20 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spruiten in ruim water met zout 3 min. Giet de spruiten af en spoel ze onder stromend water koud. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en strooi op een bord.
  • 2 Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in stukken ter grootte van de spruiten. Wikkel de appel in reepjes ham.
  • 3 Rijg de spruiten en de appel om en om aan de spiesen.
  • 4 Verhit een grillpan. Gril de spiesen rondom in 6 min. beetgaar en goudbruin. Leg ze op een schaal en garneer met de pijnboompitten en de kaas.

Spruitspiesen met parmaham en appel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept