Stoofvlees op z'n Limburgs

4
1,545 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marineer het vlees 24 uur in de azijn met de laurier en de kruidnagels in de koelkast. Voeg extra water toe tot het vlees volledig onder staat.
  • 2 Neem het vlees uit de marinade. Bewaar de marinade en dep het vlees goed droog met keukenpapier.
  • 3 Smelt in een braadpan de boter. Fruit de ui. Voeg het vlees en de wortel toe en bak 3 min. Voeg de marinade, de suiker, de appelstroop en de ontbijtkoek toe en breng aan de kook.
  • 4 Draai het vuur laag en stoof het vlees met de deksel op de pan in 2 uur gaar. Roer regelmatig en voeg indien nodig extra water toe.

Stoofvlees op z'n Limburgs is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zoervleisj
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn op z'n Limburgs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs Zuurvlees
0 min
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept