Surf 'n turf van de grill

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het vlees 20-30 min. van tevoren uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen. Steek de barbecue aan.
  • 2 Schep intussen de rivierkreeftjes, de ananas, de knoflookbieslook, de rode peper en de olie door elkaar. Breng op smaak met zout en citroensap.
  • 3 Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi het kort voor het grillen met zout en peper. Bestrijk vervolgens dun met olie. Leg het vlees op de heetste plek van de barbecue. Draai de entrecotes na 1 min. met een vleestang een kwartslag, zodat je een mooi grill-ruitje krijgt. Draai na 1 min. het vlees om en doe hetzelfde met de andere kant. Rooster de gamba's de laatste 2 min. mee.
  • 4 Snijd het vlees in dikke plakken, verdeel het over de grote borden. Schep de salsa over het vlees, leg de gamba erbovenop.

Surf 'n turf van de grill is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje Surf en Turf
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Surf en turf met citroenmayonaise
15 min Snack
Bekijk recept