Tabouleh met koolrabi

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de koolrabi met een dunschiller. Snijd de koolrabi in piepkleine blokjes.
  • 2 Roer de couscous met een vork los en laat 5 min. op een wijde schaal afkoelen.
  • 3 Schep de koolrabi, de tomaat en de olijfolie door de couscous. Meng er vervolgens voorzichtig de feta en de peterselie door. Breng de tabouleh op smaak met zout en peper en serveer in een mooie schaal of tajine.

Tabouleh met koolrabi is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van appel, koolrabi, postelein, radijzen, komkommer, dille en yoghurt
Bijgerecht
Bekijk recept
Geschaafde-spruitensalade met hazelnoten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenham met geroosterde groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel van de barbecue
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde groente met feta & tabouleh
Bekijk recept
Tabouleh van couscous
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept