Tagliatelle carbonara met voorjaarspaddenstoelen

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de spekreepjes in 4 min. goudbruin. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze 6 min. mee. Draai het vuur uit.
  • 3 Klop intussen de slagroom met de eidooiers in een kom glad. Voeg 6 el geraspte kaas toe en maal er royaal zwarte peper boven.
  • 4 Giet de pasta af en doe bij de spekreepjes met de paddenstoelen in de pan. Schenk het ei-roommengsel erbij en schep snel om. Breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Verdeel de pasta over 4 diepe borden en bestrooi royaal met extra geraspte kaas. Lekker met een gemengde salade.

Tagliatelle carbonara met voorjaarspaddenstoelen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Portobello gevuld met voorjaarspaddenstoelen en rucola
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept