Tagliatelle met zalm en pompoen

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verwarm de helft van de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de rode peper, de pompoen en de walnoten toe en bak alles 8 min. op matig vuur tot de pompoen beetgaar is.
  • 3 Bestrooi de plakjes zalm met zout en peper. Giet de pasta af en schep de zalmplakjes er direct doorheen.
  • 4 Roer vervolgens de pompoen samen met de rest van de olijfolie door de pasta. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en serveer in diepe borden.

Tagliatelle met zalm en pompoen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept