Teriyaki zalm met noedelsalade

4
60 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de zalmfilets in een ondiepe schaal en schenk de teriyakisaus erover. Marineer afgedekt 30 min. in de koelkast. Kook intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en spoel ze onder stromend water koud. Meng met de sesamolie.
  • 2 Verwarm de ovengrill voor. Neem de zalmfilets uit de marinade (bewaar de marinade!) en leg ze met de huid naar boven op de bakplaat. Gril 5 min. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder met een theelepeltje de zaadlijsten en snijd de komkommer in plakjes.
  • 3 Keer de zalmfilets, schep er wat bewaarde marinade over en gril ze nogmaals 4 min. Meng de komkommer met de bosuitjes, de wortel en het limoensap door de noedels.
  • 4 Verdeel de noedels over de borden. Bestrooi ze met het sesamzaad en leg er de zalmfilet op.

Teriyaki zalm met noedelsalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kip-noedelsalade
25 min
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure noedelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyakispiesen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept