1 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, spoel ze onder de koude kraan en laat ze goed afkoelen.
2 Boen de limoen onder stromend water schoon. Rasp de groene schil dun eraf en pers de limoen uit.
3 Bestrooi de biefstukreepjes met wat zout.
4 Verhit de helft van de olie in een wok. Roerbak de biefstukreepjes in de hete olie ca. 3 min. Schep ze op een bord. Verhit de rest van de olie in de wok (deze hoeft niet te worden schoongemaakt).
5 Roerbak hierin de groenten 5 min. Schep de biefstukreepjes erbij. Roer de limoenrasp, currypasta (naar smaak) en de kokos erdoor.
6 Voeg de woknoedels toe en roerbak het geheel nog 2 min. zodat alles goed gemengd en warm is. Voeg limoensap en zout naar smaak toe. Schep de koriander erdoor. Verdeel de Thaise woknoedels over de borden of kommen.
Thaise woknoedels met groenten en biefreepjes is een recept van Jumbo