Zoek
Toast met dille-roomomeletjes en rosbief
4
20 min-
Jumbo
Lunchgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 sneetjes witbrood
4 eieren
200 g crème fraîche
2 el dille
1 snufje zout
1 snufje peper
50 g gezouten roomboter
8 plakjes rosbief
25 g jonge bladsla
1 broodrooster
Bereiding
1
Snijd met een rond schoteltje of kommetje grote cirkels uit het brood. Rooster de broodcirkels in een broodrooster lichtbruin en krokant.
2
Klop de eieren los met de helft van de crème fraîche, de dille en zout en peper naar smaak.
3
Smelt een klein klontje van de boter in 2 koekenpannen en bak in elke pan telkens 1 kleine omeletje per persoon.
4
Bestrijk ondertussen de afgekoelde toast met de rest van de crème fraîche.
5
Leg de omeletjes op de toast en verdeel de rosbief en de slablaadjes erover. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
Toast met dille-roomomeletjes en rosbief is een recept van
Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min
Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept