1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Verhit de olijfolie in een hapjespan. Bak het gehakt rul. Voeg de ui, de knoflook en de paprika toe en bak ca. 3 min. mee. Schep de chilipoeder, de komijn en de kaneel erdoor en bak nog ca. 1 min. Voeg de tomatenpuree en de gezeefde tomaten toe. Verwarm de gehaktsaus ca. 10 min. zachtjes. Bak intussen in de voorverwarmde oven de broden 4 min.
2 Spoel de bonen af en voeg ze met de maïs aan het gehakt toe. Breng op smaak met zout en peper.
3 Snijd de broden horizontaal door. Leg de onderste broodhelften met het snijvlak naar boven op de bakplaat. Schep het gehakt op de broden en bak ze ca. 5 min. in de oven.
4 Haal de broden uit de oven en verdeel er de tomaat, de rucola en de knoflooksaus over. Stapel steeds 2 broden en dek af met een bewaarde bovenkant.
5 Snijd de beide broodtaarten in punten en steek deze vast met een satéprikker.