Varkenshaas met tomaat-appelchutney

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de varkenshaas in medaillons van 2 cm en druk ze iets plat.
  • 2 Breng de tomatenblokjes met de chilisaus aan de kook. Voeg de appelmoes en rozijnen toe. Kook de chutney 7 min. zachtjes.
  • 3 Verhit de boter in een koekenpan. Bestrooi de medaillons met zout en peper. Bak het vlees in 2 min. bruin. Voeg toe aan de chutney en stoof nog 2 min. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Varkenshaas met tomaat-appelchutney is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Appelchutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Ongekookte Appelchutney
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelchutney Met Courgettes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse Appelchutney
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept