Varkensrollade met kaneelappeltjes

4
60 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 ºC. Smelt in een braadpan 25 g boter. Bestrooi de rollade met zout en peper en bak het vlees in 35 min. bruin en naar wens rosé of net gaar.
  • 2 Steek intussen met het appelboor de klokhuizen uit de appels en zet ze in de ovenschaal. Vul de appels met de kaneelsuiker en 25 g boter in kleine vlokjes boter. Verdeel de pommes duchesses over de bakplaat. Bak de appeltjes met de aardappelroosjes in de voorverwarmde oven in 15 min. warm en gaar.
  • 3 Smelt intussen de rest van de boter in de hapjespan. Bak de sperziebonen 2 min. Voeg een scheutje water toe en smoor de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Schep vlak voor het serveren het appelvocht over de rollade. Wentel de rollade erdoor en laat de rollade in de pan van het vuur 5 min. rusten.
  • 5 Snijd de rollade in plakken en leg op een schaal. Serveer met de kaneelappeltjes, de aardappelroosjes en de sperziebonen.

Varkensrollade met kaneelappeltjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Poffertjes met gebakken kaneelappeltjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofschotel van kip en gepofte kaneelappeltjes
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme kaneelappeltjes met speculaasijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Snelle varkensrollade met kaneelappeltjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept