1 Verwarm de oven voor tot 180 ºC. Smelt in een braadpan 25 g boter. Bestrooi de rollade met zout en peper en bak het vlees in 35 min. bruin en naar wens rosé of net gaar.
2 Steek intussen met het appelboor de klokhuizen uit de appels en zet ze in de ovenschaal. Vul de appels met de kaneelsuiker en 25 g boter in kleine vlokjes boter. Verdeel de pommes duchesses over de bakplaat. Bak de appeltjes met de aardappelroosjes in de voorverwarmde oven in 15 min. warm en gaar.
3 Smelt intussen de rest van de boter in de hapjespan. Bak de sperziebonen 2 min. Voeg een scheutje water toe en smoor de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Breng op smaak met zout en peper.
4 Schep vlak voor het serveren het appelvocht over de rollade. Wentel de rollade erdoor en laat de rollade in de pan van het vuur 5 min. rusten.
5 Snijd de rollade in plakken en leg op een schaal. Serveer met de kaneelappeltjes, de aardappelroosjes en de sperziebonen.
Varkensrollade met kaneelappeltjes is een recept van Jumbo