1 Verhit in een braadpan de olijfolie. Bestrooi de rollade met zout en peper en bak rondom bruin aan. Neem het vlees uit de pan.
2 Bak in het bakvet de partjes ui 3 min. Voeg het bier, de honing en de takjes rozemarijn toe. Breng tegen de kook aan.
3 Draai het vuur laag. Leg de rollade terug in de pan en sudder het vlees in nog 40-45 min. gaar. Keer regelmatig.
4 Kook de aardappelen met de pastinaak in ruim water met zout in 20 min. gaar. Giet af en vang een kop kookvocht op. Stamp de aardappelen met de pastinaak en een scheutje kookvocht tot een fijne puree. Neem de rollade uit de pan en laat onder aluminiumfolie 5 min. rusten.
5 Meng de crème fraîche door de stamppot. Schep ? van de rucola met zout en peper naar smaak erdoor.
6 Schep de stamppot op de borden. Leg het vlees erop. Schep de partjes ui en wat braadjus op het vlees. Garneer met de rest van de rucola.
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje is een recept van Jumbo